Konečně otevřeno! Těšíme se na vás každý všední den od 13:00 do 18:00 v chebském Špalíčku! Váš MiNiKVaRiáT
Zákaznická podpora:info@minikvariat.cz

UHROVÁ, Helena: Jak se dělá cidre calvados pommeau

90 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
19.5.2021

Detailní informace

Detailní popis produktu

STAV KNIHY ODPOVÍDÁ PŘILOŽENÉ FOTOGRAFII A SLOVNÍMU POPISU POD ZÁLOŽKOU PARAMETRY!

Jen málokterý zahrádkář nemá na své zahrádce jabloň. Jsou to stromy nejrůznějších druhů, různého stáří. V některých letech bývá nadúroda a pěstitelé si lámou hlavu, co s ní. Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici, v poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.

Jen
že pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?

Krok za krokem vede čtenáře k tomuto cíli zkušená odbornice, autorka úspěšných knih Jak se dělá slivovice a Jak se dělá víno, doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.
  

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Antikvariát
Autor: UHROVÁ, Helena
Ilustrátor: Obrazové přílohy
Rok vydání: 2005
Nakladatel: Víkend
Počet stran: 88
Formát: A5+
Vazba: Originální pevná vazba
STAV !!!: 1 - výborná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: